Wetrok pentru furnizorii de servicii de curățenie.

Întreprinderile specializate în curățarea facilităților vor găsi un partener profesional și de încredere în noi.

Pe baza spectrului nostru larg de servicii, mașini, echipamente și produse de curățat, veți putea obține rezultate perfecte de curățare, cu condiția să utilizați metodologia potrivită.

Experții noștri vor oferi sfaturi valoroase în timpul fazei de achiziție și vă vor sprijini în planificarea, calcularea și organizarea fluxurilor de lucru pentru curățenie. Pe baza conceptelor de curățare dezvoltate în strânsă colaborare cu dvs., vă vom ajuta în timpul fazei de evaluare atunci când căutați metode de curățare corespunzătoare, contribuind astfel la procesele de asigurare a calității. Organizarea noastră eficientă de servicii vă va oferi siguranța că știți că veți fi întotdeauna în măsură să păstrați promisiunile de performanță pe care le faceți clienților dumneavoastră.

Planurile noastre de curățare sunt structurate foarte clar, ceea ce înseamnă că personalul non-nativ de curățare nu va avea nici o problemă în urma instrucțiunilor. De regulă, ne concentrăm pe manipularea ușoară încă din faza de dezvoltare a mașinilor și produselor noastre.

La Academia Wetrok, oferim instruire adecvată nivelului de calificare pentru forța de muncă pentru a vă optimiza performanța.

Agronomy Research

Agriculture sciences seek to feed the world’s population while preventing biosafety problems that may affect human health and the environment. This requires promoting good management of natural resources and respect for the environment, and increasingly concern for the psychological wellbeing of all concerned in the food production and consumption system.

Agricultural biotechnology, also known as agritech, is an area of agricultural science involving the use of scientific tools and techniques, including genetic engineering, molecular markers, molecular diagnostics, vaccines, and tissue culture, to modify living organisms: plants, animals, and microorganisms.

Agricultural soil science is a branch of soil science that deals with the study of edaphic conditions as they relate to the production of food and fiber. In this context, it is also a constituent of the field of agronomy and is thus also described as soil agronomy.

Agricultural chemistry is the study of both chemistry and biochemistry which are important in agricultural production, the processing of raw products into foods and beverages, and in environmental monitoring and remediation. These studies emphasize the relationships between plants, animals and bacteria and their environment.